Μενού

Εταιρεία


Έχοντας προηγηθεί εκατοντάδες χιλιάδες (κλικ) φωτογραφιών, εκατοντάδες ώρες βιντεοσκοπήσεων , και με αναρίθμητους ευχαριστημένους πελάτες , η παρουσία της εταιρίας Digil είναι πλέον σημείο αναφοράς στον χώρο κάλυψης κάθε είδους κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμου, βαπτίσεις, συνεστιάσεις) , αλλά και πολιτιστικών, αθλητικών και πολιτικών δραστηριοτήτων.


Έχοντας ιδρυθεί από το 1986 από τον φωτογράφο Αχχιλέα Λυμτσιούλη , η εταιρία Digil από την πρώτη κιόλας μέρα της λειτουργίας της επιδίωξε  το αυτονόητο για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο και τον χρόνο.


Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση με εξειδικευμένες συνολικές προτάσεις , τον απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε επίπεδο εξυπηρέτησης και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ακολουθώντας αυστηρά τις παραπάνω συνιστώσες , η εταιρία Digil κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα  να διαγράψει εντυπωσιακή επιχειρηματική πορεία επεκτείνοντας μάλιστα τις δραστηριότητες της σε χώρους όπως η εμπορική και τεχνική υποστήριξη άλλων επαγγελμάτων , την παροχή ολοκληρωμένων ψηφιακών υπηρεσιών κ.α.

Στην εταιρία έχουμε έναν στόχο, την εξασφάλιση εξαιρετικών αποτελεσμάτων και υπηρεσιών από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η πελατειακή μας βάση και οι τοποθετήσεις που εργαζόμαστε δεν έχουν όρια , καθώς δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
Έχουμε πάντα ως γνώμονα τις πτυχές που εσείς θέλετε να προβάλλετε μέσω της δουλειά μας , είτε πρόκειται για οικογενειακή σας  εκδήλωση, επιχείρηση ή οτιδήποτε θέλετε να καλύψουμε με τις υπηρεσίες μας.